Risen, Triple 9, London has Fallen, Cartea Junglei, The 5th Wave si Criminal

0

Despre ultimele 6 filme pe care le-am vazut nu am reusit sa incropesc un articol individual insa m-am gandit ca ati da 2 bani pentru parerea mea despre ele.

Doua lucruri au in comun filmele din titlu. Niciunul nu este stralucitor, iar pe toate — cred ca inca le puteti gasi in cinematografe. 

Risen sau “Misterul Inaltarii” era un film foarte potrivit pentru aceasta perioada religioasa. O abordare care nu spune nimic nou insa care reinnoieste credinta in Iisus Hristos din punctul de vedere al unui soldat roman. 

risen 460x259 Risen, Triple 9, London has Fallen, Cartea Junglei, The 5th Wave si Criminal

Cartea Junglei pune in imagini mot-a-mot celebra lucrare a scriitorului Rudyard Kipling. Bun de vazut pentru toate varstele. 

the jungle book 460x227 Risen, Triple 9, London has Fallen, Cartea Junglei, The 5th Wave si Criminal

London has Fallen. Continuarea filmului Olympus has Fallen din 2013 cu o actiune stramutata in Londra. Daca va plac filmele gen “Taken” veti gusta cu siguranta si actiunea platonica din aceasta productie. Pe Gerard Butler l-a imbatranit Madalina Ghenea insa Morgan Freeman ramane acelasi cavaler ca intotdeauna. 

london has fallen 460x259 Risen, Triple 9, London has Fallen, Cartea Junglei, The 5th Wave si Criminal

Triple 9 inseamna in codul politiei anuntarea uciderii unui ofiter la datorie. Un film cu jafuri, politisti corupti si schimbari de situatie de care iti vei da seama foarte usor, dar pe care il poti lasa sa ruleze in fundal in timp ce te pui la somn. 

triple 9 460x235 Risen, Triple 9, London has Fallen, Cartea Junglei, The 5th Wave si Criminal

The 5th Wave — pentru iubitorii de filme cu dezastre, invazii ale extraterestrilor aka “The Independence Day” insa facut pentru pusti de liceu cu pusti de liceu si gradinita ca actori principali. 

the 5th wave 460x290 Risen, Triple 9, London has Fallen, Cartea Junglei, The 5th Wave si Criminal

Criminal — Cu Gal Gadot (care joaca si in Triple 9), Kevin Costner, Ryan Reynolds, Tommy Lee Jones si Gary Oldman. Probabil cel mai bine gandit film dintre toate cele de mai sus. Un subiect uzat — haide sa luam mintea unui agent mort sa o implantam in capul unui detinut periculos ca poate ne ajuta?! Mi-as fi dorit mai multe de la actori, dar o pun pe seama regizorului fara portofoliu si a scenariului.

criminal 2016 460x230 Risen, Triple 9, London has Fallen, Cartea Junglei, The 5th Wave si Criminal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.