HBO lansează un nou serial, The Leftovers

0

Sau ”Cei rămași” în varianta românească. Zilele trecute m-am bucurat de invitația celor de la HBO Romania pentru a vedea în premieră episodul pilot din noul serial ce urmează a fi lansat în data de 30 iunie. Aveam mari așteptări și încă mai am (având în vedere că am văzut mai mult un fel de teasing) de la acest serial pentru faptul că este produs de HBO, ce lansează numai producții de calitate și nu cred că am văzut vreo producție de-a lor care să mă dezamăgească.

Episodul pilot a fost clar de teasing, să te ademenească în povestea serialului fără a-ți oferi prea multe detalii. Primele 10-20 de minute au fost de prezentare a personajelor principale și a unor sneak preview-uri din viața fiecăruia. La prima vedere, poveștile prezentat păreau a fi niște piese de puzzle pierdute, încet-încet se mai completa tabloul, însă nu suficient cât să ai o imagine de ansamblu. Mi-am pus o mulțime de întrebări în timpul serialului și d-abia aștept ca în următoarele episoade să primesc răspunsurile pe care mi le doream.

Cei ramasi 460x650 HBO lansează un nou serial, The Leftovers

The Leftovers spune povestea oamenilor care au rămas pe Pământ după “Plecare”. Când lucrurile nu mai au sens, Kevin Garvey (Justin Theroux), tată a doi copii și șeful poliției, încearcă să mențină o stare de normalitate în orașul său, însă descoperă imediat că lucrurile nu sunt așa ușor de controlat. Situația problematică din familie este un alt aspect cu care șeful poliției trebuie să se confrunte.

Deși lasă impresia unei producții SF, serialul rămâne în categoria de dramă, unde suspansul (cel puțin pentru primul episod) predomină întreaga atmosferă. Producătorul serialului este cel care a fost co-creator pentru Lost, drept urmare fanii producției poate vor găsi similitudini la nivel de construcție a personajelor și a acțiunii. Rămâne de văzut. Deocamdată primul episod deschide apetitul pentru mai mult.

Începând cu 30 iunie, în fiecare luni, de la ora 22:00, HBO va difuza în premieră unul dintre cele 10 episoade ale serialului Cei rămași. Producția va fi disponibilă și pe HBO GO, iar primul episod va putea fi urmărit fără abonament din ziua premierei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.